Kokeilin aika tarkalleen vuosi sitten pursottamista, sokerimassakukkien valmistamista ja kinuskikuorrutetta. Kinuski oli kaupasta ja se jäi rumasti kuplille. Pursotusjäljen eron huomaa, kun tekee laadukkaammilla pursotusvälineillä. Tuohon aikaan mulla oli vaan Ikean pursotus- ja tyllasetti, jolla ei kyllä kovin kaunista jälkeä saa aikaseksi.



Tällaisia tuli mun ensimmäisistä sokerimassaruusuista:



Kakussa oli täytteenä muistaakseni jotain sitruunaista rahka-kermseosta. Pursotuskermasta tuli kellertävää, kun maustoin ja jämäköitin sitä vaniljakreemijauheella. Ja taisin vähän innostua kimallespraysta.. ;)



Kakku oli ihan hyvää. Vein sen siskon perheelle, ettei tarvi ite syödä kaikkea.

Niiden pikkuisen mielestäki kakku tais olla hyvää. Se nimittäin jäi keittiön pöydälle ja hetken päästä olkkariin tuli sormiaan nuoleskeleva typy, joka ilmoitti että "oli hyvää kakkua". Tää on pakko laittaa, ku huvitti niin paljon!



Hih, on aina kivaa ku tuotokset maistuu! :D