Tässä vielä tarkempi postaus Oliverin 3-vuotiskakusta. Oliver toivo ensin paloautokakkua, mutta en jaksanu alkaa värkätä mitään, joten kun kakkukuvalla koristeltu kakku kelpas niin tein sellasen.

Pohja oli tavallinen vaalea 6 munan kakkupohja. Kostutin kakun Spritella ja molempiin väleihin laitoin muistaakseni pakastemansikkasurvosta, kermaa, tuorejuustoa, vaniljakreemijauhetta ja oiskohan ollu viel jotain muuta. Tästä lähtien täytyy kirjottaa muistiin, et mitä siel kakkujen välissä oikeen on, kun eihän sitä näin jälkeenpäin muista.. blush

Sivelin kakun kauttaaltaan kermalla ja päälle asettelin kakkukuvan. Jätin kakun jääkaappiin kermojen vatkaamisen ja värjäämisen ajaksi. Reunaan kokeilin moniväristä purostusta tähän tyyliin, mutta siitä tuli enemmänkin liukuvärjätty reunus. Kerma riitti just ja just.. Pursotin alareunaan simpukkapursotusta ja yläreunaan vain pieniä aaltoja.

Kakkukuva oli lohkeillu enkä jaksanu sitä kovin tarkasti ruveta asettelemaan. Vaikka kuva oiski haljennu, sen saa silti laitettua nätisti, kunhan vaan käyttää vähän aikaa ja tarkkuutta.

Kakku oli laktoositon ja kelpas ainaki päivänsankarille. :)