Hinnasto tulee varmasti päivittymään kokemuksen karttuessa ja käytännön osoittaessa parhaat lasku- ja tiedotustavat.

Nyrkkisääntönä voisi pitää kuitenkin seuraavaa: kakun raaka-aineet ja saman verran työstä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos esimerkiksi mansikkakermakakun raaka-aineet maksavat 20 euroa, työlle tulee hintaa 20 euroa, jolloin koko kakun hinnaksi tulee 40 euroa. Näin ainakin aluksi, mutta uskon kuitenkin käytännön muuttuvan ajan myötä.

Jokaisen leivonnaisen hintaa katsotaan tapauskohtaisesti ja hinta voi vaihdella. Hinnan täytyy tietysti kattaa raaka-ainekustannukset, ja työstäkin olisi mukava saada jotain korvausta. Aikaahan leivonnaisten ja koristeiden valmistamiseen menee niin paljon, että tilauksia tehdään enemmänkin oman intohimon ja oppimisenhalun kuin rahan takia. Jokainen tilaus on mieluisa haaste, jossa pääsee harjoittelemaan kenties jotain uutta tai ainakin kehittämään taitojaan jo opitussa asiassa. Leivontaa parhaimmillaan! :)

Ei muuta kuin rohkeasti tilailemaan!