Meillä on kavereiden kesken ollu jo jonku aikaa rotinarinki. Jos jollekin koko rotina sanana on tuntematon, niin tässä hieman tietoa. Meillä se on toiminut niin, että äiti saa toivoa ristiäistarjottavat ja siivousajankohdan. Eli muut naiset leipoo toiveiden mukaan ristiäisherkut ja tulee myös siivoamaan, niin ei tarvi äitin ressata ristiäisistä.
Ihanat naiset ajatteli, että koska mulle ei todennäkösesti oo lähitulevaisuudessa tulossa lapsia niin reiluuden vuoksi muaki täytyy rotinoida. (Mun ainoa lapsi on siis 3 vuotta ja oon ollu yksin raskausajsta asti eikä oo mitään hinkua saadakaan miestä.)

Koska alotin jonkinasteisen karppauksen toukokuun alussa, niin en halunnut houkutuksia pakkaseen. Toivoin siis, että jos naisille käy, niin leipomisen sijaan mulle voi tuoda vaan raaka-aineita ruokiin. Se kävi, joten pistin listaa toiveista: maitotuotteita, salaattivermeitä, lihaa, kalaa, jne. Ei siis viljoja eikä sokeria. :)

Kattokaa mitä sain!



-kirjolohta
-naudan paistijauhelihaa
-maustamatonta jogurttia
-maustamatonta tuorejuustoa
-smetanaa
-ranksankermaa
-mozzarellaa
-fetaa
-raejuustoa
-rahkaa
-kermaa
-salaattia 3 pussia
-retiisiä 2 pussia
-parsakaalia 2 pakettia
-iso kukkakaali
-2 rasiaa ihanan makeita miniluumutomaatteja
-lanttua 2 palaa
-munakoiso
-kesäkurpitsa
-paprikaa, 1 keltanen ja 2 punasta
-iso kananmunapaketti
-mansikkaa, mustikkaa ja vadelmaa pakasteena

Ja olikohan vielä jotain muuta!

Tää oli niiiin huippu juttu ja mahtavaan saumaan, ku rahaa ei tällä hetkellä oo yhtään liikaa! Näistä raaka-aineista tehdyistä herkuista saatte sitten lukea täältä, kunhan ehdin sekä valmistaa, että laittaa postauksia.

Kiitos vielä naiset!!! <3